top of page

Bedrijfsgegevens

IPEE nv

Overwinningstraat 41

2610 Wilrijk, België

+32 3 334 13 50

info@ipee.eu

BTW: BE 0500.798.033

Toepasselijkheid

 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing als u iets bij ons koopt of hebt gekocht. We doen ons best om deze algemene voorwaarden onder uw aandacht te brengen. Er staat namelijk in wat we voor u doen en wat we van u verwachten.

 2. We leveren enkel in België. Als u een leveringsadres in een ander land opgeeft, kunnen we uw bestelling helaas niet uitvoeren.

 3. Om een bestelling te kunnen plaatsen, moet u minstens 18 jaar oud zijn. Als u geen 18 bent, vragen we u om de bestelling door uw ouders of wettelijke voogd te laten plaatsen. Als we merken dat een bestelling geplaatst is door een minderjarige, dan voeren we die niet uit.

 4. Plaatst u een bestelling op de website, dan aanvaardt u uitdrukkelijk onze algemene voorwaarden. Die zijn steeds beschikbaar via onze website.

Betaling

 1. U kan uw online bestelling enkel betalen via de betaalmodules op onze website.

 2. Veiligheid staat bij ons voorop. Daarom worden transactiegegevens versleuteld met een veilige SSL-verbinding. Die herkent u door het ‘slotje’ in de statusbalk onderaan uw browser.

Bestelling & levering

​Verwerkingstijd

 1. Alle bestellingen worden binnen 2-3 werkdagen verwerkt.

 2. Als er veel bestellingen binnenkomen, kunnen verzendingen enkele dagen vertraging oplopen. 

 3. In principe geldt: als het product beschikbaar is op onze website, hebben we het op voorraad. Kunnen we het toch niet leveren? Dan wordt het volledige bedrag teruggestort.

​Verzendtarief en levering

 1. Verzending binnen België is volledig gratis voor alle producten.

 2. Bestellingen worden niet verzonden of geleverd in het weekend of op feestdagen.

 3. Als er een aanzienlijke vertraging optreedt in de verzending van uw bestelling, nemen we contact met u op via e-mail of telefoon.

 4. Als uw bestelling beschadigd wordt of kwijtraakt voordat het bij jou is, is dat onze schuld. We gaan het dan ook zo snel mogelijk voor u oplossen.

 5. Laat het ons zo snel mogelijk weten als u een product beschadigd hebt ontvangen of wanneer het niet overeenkomt met de leveringsbon of wat u besteld hebt. Stuur de artikelen in dat geval binnen de 14 dagen terug.

 6. Als onze transporteur schade veroorzaakt door te laat leveren of helemaal niet leveren, dan kunnen wij hier niets aan doen.

Herroepingsrecht

 1. In het geval dat u ontevreden bent over uw bestelling, kan u het product binnen de 30 dagen na ontvangst terugsturen. We sturen u een nieuw product of u ontvangt uw betaling binnen de 30 dagen terug.

 2. Een terugbetaling kan pas plaatsvinden van zodra we uw geretourneerde product hebben ontvangen of een bewijs hebben dat u het hebt teruggezonden.

 3. Hebt u binnen de 30 dagen aangegeven dat u uw bestelling wil retourneren? Dan doen wij het volgende:

  • we sturen u een bevestiging van uw aanvraag;

  • we sturen u een nieuw product of u ontvangt uw betaling binnen de 30 dagen terug

 4. Indien u uw bestelling volledig retourneert, betaalt u geen verzendkosten.

 5. U kan uw retour aanmelden door het Europees modelformulier voor Herroeping naar onze klantenservice te sturen via e-mail of post.

Garantie & herstelling

 1. Bij al onze producten zit minimaal twee jaar garantie. Bekijk de productspecificaties om te zien hoe lang de garantie is.

 2. Als uw product binnen de garantieperiode kapot gaat en het om een fabricagefout gaat, is de reparatie helemaal gratis. 

bottom of page